dinsdag 1 juni 2010

De Ultieme Romeinse Ontsnapping

De Doria Pamphilj Villa is het grootste groene gebied van Rome. Zijn heuvels zijn versierd met villa's, meren en fonteinen die perfect zijn voor recreatieve activiteiten. Je kunt ook van picknicks en van stille wandelingen genieten.

De ¨Dora Pamphilj¨ naam werd van de familie afgeleid welk het gebied landgoed aan die tijd bezette. De stad van Rome is bekend om een drukke plaats te zijn, waar er constante activiteiten aanwezig is die gesteund wordt door de miljoenen toeristen die de stad elk jaar bezoeken. Indien je ooit weg van alles wou zijn dan is De Pamphilj Villa jouw perfecte ontsnapping. De Villa heeft vele genoegens en schoonheden om ervan te ervaren en genieten zoals joggen en het kijken van vogels om maar een paar te noemen...

image 
Met deze nieuw en pas ontdekte informatie, je zult het meest en beste van Rome ervaren. Je zult zonder twijfel de meest bekendste en beroemdste attracties van Rome bezoeken maar wanneer het allemaal teveel voor je wordt, dan kan je langs deze Villa komen om te ontsnappen en het feit in te nemen dat je werkelijk in Rome bent! Rome is een zeer dynamische stad, ruim bekend en verwezen als de ¨Eeuwige Stad¨ je zult ook de kans krijgen om je adem te vertragen en te verzamelen in het onderzoeken van deze prachtige stad.

Wanneer je deze stad bezoekt dat foutloos zijn verleden en heden heeft gemengd, je zult jouw accommodatie door Rome appartementen regelen. Door hen zal je appartementen vinden die door de hele stad gelegen zijn als resultaat het maakt het mogelijk om goed te plannen en de stad te onderzoeken op je eigen tempo. Je zult ook meer tijd aan je handen hebben om van Rome en zijn vele attracties ervan te genieten.

Verder, het exterieur van de Villa is omringd door zowel antieke als moderne standbeelden. Het is ook goed om te weten dat met tijd er zijn vele eigenschappen zijn toegevoegd aan De Doria Pamphilj Villa, eigenschappen zoals fonteinen en poorten. De standbeelden en vazen die aanwezig aan De Doria Villa roep een nostalgische antiquiteit op. Geen enkel ander Villa in Rome biedt dit aan. Vandaag, De Villa toont ook kunt tentoonstellingen. Je kunt De Villa Doria Pamphilj gaan bezoeken aangezien het als een museum waar al zijn verzamelingen van sculpturen en antiquiteiten zijn op tentoonstelling voor jou kijk plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten