maandag 17 mei 2010

De San Clemente Basilica in Rome

Op het bezoeken van San Clemente Basilica in Rome, je zal een mystiek gevoel krijgen en ervaren die mogelijk wordt gemaakt vaarwegen de geschiedenis en mooie mozaïsch van de kerk. De San Clemente Basilica dateert eigenlijk terug naar de 12de eeuw. Deze oude kerk was over de eeuwen van een privé huis die de plaats was voor Christelijke heimelijke ervaring, omgezet naar een voorname openbare basiliek. Door de 6de eeuw groeide de wettigheid en macht van de Katholieke Kerk en zijn invloed kan terug aan de structuur van de kerk zien.

Het huis werd oorspronkelijk door Romeinse consul en marter Titus Flavius Clemens bezeten, wie één van de eerste leden van de Romeinse senaat klas had die zich heeft omgezet naar christendom. Hij stond toe om zijn huis te worden gebruikt als een geheime verzamel plaats voor Christenen, de godsdienst was aan die tijd verboden. Verder, behalve van degenen in Santa Maria Antiqua, de grootste verzameling van Vroege middeleeuwse muur schilderijen kunnen in de lagere basiliek van De San Clemente gevonden worden.

In de loop van verscheidene eeuwen, De San Clemente Basilica werd een baken voor kerk kunstenaars en beeldhouwers aangezien zij van de Keizervrijgevigheid profiteerden. Als resultaat, vandaag is De San Clemente Basilica één van de meest versierde kerken in de stad van Rome.

image

Als je ernaar wenst om van de Basilica en de vele andere attracties van Rome te ervaren, dan is het aangelegen om al jouw accommodatie door Rome appartementen te regelen. Accommodatie in Rome geef je de mogelijkheid om Rome en zijn vele andere attracties aan je eigen tempo te ervaren want ze hebben appartementen die rondom de stad te vinden zijn. Bovendien, afhankelijk aan de lengte van je verblijf, je kunt ook bij één van de vele hotels in Rome verblijven.

De San Clemente Basilica gaat echt terug in de tijd want op één van de muren van het Binnenhof is er een plakkaat die door Pope Clement XI werd gehecht. Die aankondigt en verklaard, "Deze oude kerk heeft de ravages van de eeuwen weerstaan." Vandaag kan je de San Clemente Basilica bezoeken en ALL zijn geschiedenis en schoonheid dat het heeft te bieden in nemen. Eens binnen, het zal meteen duidelijk worden dat de aanwezigheid van de Basilica is onvergelijkbaar.

Stel je verlangen niet om de ¨Eeuwige Stad¨ te bezoeken en neem nu de volgende stap om realiteit van jouw dromen te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten