maandag 17 mei 2010

De Roseto Rozen Tuin van Rome

Geopend voor het publiek voor enkele maanden van het jaar, De Roseto Rozen Tuin is echt magnifiek. De Roseto was voor eeuwen lang gebruikt als de Joodse begraafplaats van Rome. Met zijn geweldige locatie, de tuin lay-out betaalt hulde aan de geschiedenis van de locatie met wegens die speciale symbolen vormen. De Roseto Rozen Tuin is niet alleen een magnifiek gebied en locatie voor het bewonderen van de ware schoonheid van rozen, het heeft ook een extensieve permanente collectie van rozen die bezetten de hogere hellingen die zelfs op de gangen klimmen. De Tuin toont ook de concurrente ingangen van nieuw rassen van rozen wie helemaal uniek in de wereld zijn.

Wegens de grote selectie van rozen die getoond zijn, je kunt letterlijk uren lang rondlopen en fotograferen. Je zult misschien ook vragen wat er nou zo uniek van deze rozen tuin is want er zijn vele rozen tuinen rondom de wereld maar om naar dit antwoord te komen moet je zelf De Roseto Rozen Tuin van Rome bezoeken! Maar De Roseto Rozen Tuin geniet van een echte magnifieke locatie die gezien moet worden om te geloven.

image
Je kunt leuke appartementen Rome door de hele stad van Rome vinden en als resultaat heb je meer tijd om je Romeinse ervaring te maximaliseren. Het ontwerp van De Rozen Tuin dateert terug naar de jaren ´30. Het bovenste gedeelte toont de permanente collecties van variaties van rozen en het onderste gedeelte toont de variatie van rozen die plaats nemen in de jaarlijkse Premio Roma. (een competitie tussen internationale bloemkwekers).

Er is zelfs een kleine sectie van de tuin die gereserveerd is voor rozen vanuit de oude wereld. Het is heel duidelijk dat als je nieuwsgierig of rozen fanatiek bent, je moet de Roseto Rozen Tuin in Rome bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten