dinsdag 4 mei 2010

De Bioparco Zoölogische Tuin van Rome

Eerst bedacht in 1908, De Bioparco Zoölogische Tuin was gebouwd met de enige intentie en bedoeling van vermaak in plaats van om met dieren te experimenteren zoals in die tijd veel gedaan werd. The Bioparco´s aanvankelijke succes kon niet gehandhaafd worden en als resultaat pogingen werden dan gemaakt om de dierentuin met vooral zeldzame en exotische dieren te omvatten. Talrijke en verschillende uitbreidingen werden ondernomen om de Zoölogische Tuin meer populair voor het publiek en toeristen te maken.

Verder, De Bioparco Zoölogische Tuin bestaat uit meer dan 200 soorten van dieren gehuisvest en gehandhaafd in een radicaal nieuw ontwerp. De Bioparco Zoölogische Tuin is op een volledig nieuw principe gebouwd welk werd gericht op het verwijderen van metalen kooien die dieren bevatten. Als resultaat is De Bioparco Zoölogische Tuin één van de meest aantrekkelijke dierentuinen in Europa.

image

Vanwege De Tweede Wereld Oorlog werd the vervallende staat van de Bioparco Tuin steeds meer duidelijk ondanks de vele pogingen om de dierentuin te herstructureren. Als resultaat kunt u vandaag volop van de Bioparco Zoölogische Tuin genieten.

Wegens de hoeveelheid en verschillende soorten dieren die De Bioparco op vertoning heeft, het is daarom duidelijk waarom veel toeristen deze dierentuin per jaar bezoeken. Afhankelijk van uw lengte van verblijf, het wordt geadviseerd om uw appartementen Rome vooraf te boeken zodat u ongemakken te vermijden. U kunt ook een mooi appartement Rome rondom de stad vinden! U zult dan meer tijd over hebben om het ontdekken van Rome en zijn vele andere attracties te genieten.

Eén van de vele hoogtepunten van de Bioparco Zoölogische Tuin is zijn Reptielen Huis. Zijn demonstratie begint met een korte film met de thema die getoond word in een mok vliegtuig. U kunt ook de exhibitie van bedreigde dieren ervaren. Verder, De Bioparco dierentuin is een magnifieke en geweldige plaats om uw kinderen naar toe te brengen aangezien er ook een speciale speelplaats aanwezig is. Samen met een begeleidend theater, De Bioparco Zoölogische Tuin heeft vrij misschien alles die u van een dierentuin kon vragen.

Wanneer u uw reis naar Rome plant of als u voor een gelimiteerde tijd in één van de vele hotels Rome verblijft, maak er alstublieft zeker van dat u de Bioparco Zoölogische Tuin zal bezoeken, u zult een onvergetelijke ervaring beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten