dinsdag 28 februari 2012

Het EK voetbal komt er binnenkort weer aan!

Het begint de dooien, de lente is in het vooruitzicht en in juni is het dan toch echt zover, het EK in Oekraine en Polen! Inmiddels is dit alweer het 13e Europees Kampioenschap 2012. Het EK neemt plaats van 8 juni tot en met 1 juli.

Na de domper van het WK in 2010 na het verliezen van de finale tegen Spanje in Zuid-Afrika, heeft iedereen er het volste vertrouwen in dat we deze keer wél met de beker naar huis gaan!

Nederland zal de wedstrijden spelen in de stad Kharkov in Oekraine maar de finale op 1 juli wordt gespeeld in Kiev. Laten we er maar gewoon vanuit gaan dat we het deze keer weer halen!

Er wordt verwacht dat er veel Nederlanders naar Kharkov zullen reizen om het team volop aan te moedigen en natuurlijk van de fantastische sfeer te genieten. Met de auto is het iets meer dan een dag rijden, dus dat is prima te overzien. Ben je meer van de snelle manier reizen, dan kan je er in een paar uurtjes zijn. Dit jaar is de Oranjecamping natuurlijk ook weer niet te missen voor het ultieme oranjegevoel!

Het belooft weer een onvergetelijk en mooi evenement te worden. De mascottes zijn deze keer ook weer aanwezig, de namen zijn typerend Slavek en Slavko. Dit jaar is Nederland ingedeeld in een zeer uitdagende maar ook zware poule namelijk met de landen Portugal, Denemarken en de grote aartsrivaal Duitsland.

Hierdoor laten we de pret natuurlijk niet drukken en blijven we 100% vertrouwen hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten