dinsdag 21 februari 2012

Het nachtleven in Barcelona

Barcelona staat ook wel bekend als de stad die nooit slaapt.
Het nachtleven gaat hier dan ook door tot in de vroege uurtjes.

Je vindt hier van alles, restaurants, bioscopen, theaters, cocktailbars, chuptios (shotjes) bars of de meest exclusieve clubs. Voor ieder wat wils dus!

Een goede tip is om je avondje stappen te beginnen met een etentje in een van de vele tapas restaurantjes in Barcelona. Ga hier rond 10 uur naar toe. Wanneer je klaar bent, kan je een bezoekje brengen aan de avondbars- en cafes. Deze raken meestal vol rond 12 uur. Als je dan nog de puf hebt om een avondje door te halen, ga dan naar een nachtclub. Deze zijn zo wat de hele nacht open en raken vol vanaf een uurtje of 2/3 uur.

Hier onder een lijstje van de beste clubs van Barcelona:

Opium Mar: Een heel bekende trendy club in Barcelona en omstreken. Deze club ligt in het uitgaansgebied van Port Olimpic waar zich meerdere grote clubs bevinden. Opim Mar is daar eentje van. De club ligt aan het strand en heeft dan ook een indrukwekkend terras. Als je een keer een bekende DJ wilt zien draaien moet je zeker hier een keer langs. Check de agenda want hier draaien regelmatig wereldberoemde DJs zoals Steve Aoki, David Guetta, Tiesto en Armin van Buuren!

The Sutton Club: Deze nachtclub behoort op dit moment tot de hipste clubs in Barcelona. Veel rijke mensen bezoeken deze club en het is zo maar mogelijk dat je een beroemd persoon tegen het lijf aan loopt! Ook veel FC Barcelona spelers zijn hier regelmatig te vinden. De club bezit over twee zalen, een zaal waar vooral hits worden gedraaid en in de andere zaal wordt vooral House muziek gedraaid. Natuurlijk zijn er ook de VIP rooms in deze hippe club te vinden.

La Terrrazza: La Terrrazza is een fantastische openlucht nachtclub binnen het Poble Espanyol. De club is gevestigd in een prachtig luxe landhuis. De club is 16 jaar geleden geopend en sindsdien hebben de beste DJs hier gedraaid. Geniet hier van de beste House, Techno en Dance beats. Let op, deze club is alleen in de zomermaanden geopend. (mei tot oktober).


Dit is nog maar een hele kleine greep uit wat Barcelona te bieden heeft. Houd jezelf niet tegen en laat je helemaal gaan in de mooiste uitgaansgelegenheden van Barcelona!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten