woensdag 8 februari 2012

De Olympische spelen komen er weer aan!


Het jaar 2012 staat weer in het teken van de Olympische spelen, dit jaar gehouden 27 juli tot 12 augustus in Londen. Ben je van plan om dit jaar een bezoek te brengen aan dit grote sport evenement, dan hebben we hier een samenvatting opgesteld om daar te komen en waar te verblijven.

Er zijn verschillende manier om naar Londen toe te gaan.
- Vliegtuig;
- Boot;
- Trein.

Met het vliegtuig naar Londen is de snelste optie en vaak niet eens de duurste optie. De zes vliegvelden in Londen zijn Londen City, Londen Gatwick, Londen Heathrow, Londen Luton, Londen Southend, Londen Stansted. Deze vliegvelden liggen in en rondom Londen. Vanaf Schiphol is het ongeveer 1 uur en 15 minuten vliegen naar Londen. De prijzen van vluchten variëren per tijd en en luchtvaartmaatschappij, het makkelijkst is om te kijken via een ticket vergelijk website.

Vanaf hoek van Holland vertrekken er verschillende ferry's richting Engeland, dit is een goedkopere optie. De overtocht duurt ongeveer 7,5 uur, de boot duurt er ongeveer 6 uur over om naar Harwich te komen en vanaf hier is het nog ongeveer 1,5 uur naar Londen met de bus. De grootste ferry is Stenaline, hier kun je ook kijken voor alle prijzen en vertrek tijden.

Met de trein naar Londen vanaf is ongeveer 5 uur en dan ben je in hartje centrum Londen, hier moet je wel één keer overstappen in Brussel. Het voordeel met reizen met de trein is dat je midden in het centrum uitkomt en dat het relatief goedkoop is. Verder is het qua spullen meenemen makkelijker dan het vliegtuig en is het sneller dan de boot.

Overnachten in Londen zal een lastig punt worden omdat veel vol geboekt is rond deze tijd. Mensen vragen ook torren hogen prijzen voor hun appartement. Een goede tip is om een kijkje te nemen op www.London.com/nl. Dit bedrijf biedt de laagste prijs garantie en is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Saludos,
Ronald

Geen opmerkingen:

Een reactie posten