woensdag 28 april 2010

Wat te doen in Barcelona?

Ben jij nou ook zo moe van het werken de hele dag en wil je er even tussenuit gaan. Maar het is altijd zo moeilijk te beslissen waar je nou precies naartoe moet gaan. Nou ik kan u zeggen dat u alles in Barcelona kunt vinden wat u zoekt zoals; cultuur, kunst, natuur, rust, ontspanning, uitgaan, eten en shoppen. Mijn aanraders voor Barcelona als je vooral rust wilt krijgen is om naar Montjuic Barcelona te gaan. Hier kijk je uit over de hele stad en over de haven het is zo geweldig omdat als je der staat dan zul je zeker weer genieten van het leven en het op een hele andere manier bekijken.

image

Voor de echte voetbal liefhebbers ja dan moet je toch wel ooit naar een wedstrijd zijn geweest in Camp Nou. Dit is echt één van de dingen die je moet meegemaakt hebben in je leven. Het is zo anders dan wanneer je een wedstrijd op tv ziet want in het stadion daar voel je pas echt de sfeer van het voetballen. En jaa wie wilt nou geen Messi of Ibrahimovic aanmoedigen..?

Voor een lekkere cocktail moet je echt naar rel="nofollow"Bosc de les Fades gaan. Je zit misschien dan wel binnen maar als je der bent dan lijkt het net of je buiten zit. Ze hebben namelijk heel de bar/restaurant omgetoverd tot een echte sprookjes bos. Dus grijp je kan en stap nog een keer terug in de tijd van alle sprookjes.

Barcelona staat vooral bekend om de architectuur van Gaudi. Je kan erover lezen in alle reisgidsen en boeken, het is gewoon niet te missen. Dit is dan ook echt een must wat je moet gezien hebben het Casa Mila Barcelona ze noemen het ook wel het La Perdrera. Het ligt op de Passeig de Gracia de winkelstraat met alle dure winkels dus als je toch in de buurt bent.

En kom je toevallig eind mei voor een paar dagen gan dan naar Primavera Sound Barcelona. Op het 3-daagse festival komen veel artiesten acte de presence geven. Primavera Sound richt zich voornamelijk op indierock (alternatieve en onafhankelijke rockmuziek) en alternatieve electronische- en popmuziek.

image   image

Geen opmerkingen:

Een reactie posten