maandag 19 april 2010

De Minst Bekende Museum van Rome

Een van de minst bekende musea van de eeuwige stad is de Vagevuur Museum. Dit is jouw kans om een locatie met een verbonden thema die niet zo aantrekkelijk aan het generale publiek is, te bezoeken. Als je ooit abnormale of buitengewone gedachten over paranormale activiteiten en de onbekende wou hebben, dan kijk niet verder.

De Vagevuur Museum is gehuisvest in een klein kamer naast de sacristie in de kerk van de Heilig Hart van Sufferance. De kerk ziet zelfs op de Lungotevere Prati en is makkelijk te herkennen wegens zijn Gotische verschijning. Je kunt wel vragen, wat is er eigenlijk getoond en mogelijk om te zien in dit museum? Bereid jezelf voor de ongewoon….

 

image

Het museum bestaat voor ongeveer 100 jaar en langs een muur zult u foto´s en objecten vinden die als bewijs materialen acteren en die laten zien hoe contact gemaakt is aan de levende door zielen die in het vagevuur vast zitten. Sommige getoonde objecten in het museum zijn hand en vinger afdrukken die gebrand in pagina’s van boeken, linnen en kleren zijn.

Deze foto’s en objecten eisen om bewijs materialen te zijn die tastbare sporen van verschijningen gemaakt door verschillende zielen in vagevuur laat zien. Het idee hier gaat over mensen die vast tussen Hemel en Hel zitten. Er is ook een eis dat deze zielen in Hemel terecht kunnen komen als de levende voor hun beden. Dat is de reden waarom ze berichten sturen aan hun geliefden om te vragen als ze voor hen kunnen bidden zodat ze normaal gesproken uit de Hel kunnen komen.

Wat meer verrassend is, is dat er ongeveer 4,000 bezoekers De Vagevuur per jaar bezoeken. Meeste mensen zijn te druk met het bezoeken van de meest bekende attracties die de stad van Rome heeft te bieden maar als je de kans hebt, wil je dit museum zeker willen zien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten