maandag 27 augustus 2012

Bitterballen in Barcelona

In Barcelona kun je heerlijk eten met de diverse restaurantjes met paella, tapas, en pan con tomate. Maar af en toe heb je als echte Hollander gewoon weer even trek in een paar lekkere bitterballen met een goede pot Nederlands voetbal op de achtergrond. Het Rembrandt Café en Bar Amsterdam maken dit allemaal mogelijk. 

Foto's van Rembrandt Cafe, BarcelonaHet Rembrandt café is gelegen op een prachtige locatie, vlakbij het strand en de populairste nachtclubs van Barcelona zoals Opium, Shoko en CDLC. Het café heeft een moderne uitstraling en je kunt er terecht voor Hollandse hapjes zoals bitterballen, frikandellen en kroketten, maar ook de Spaanse tapas worden er geserveerd. Bovendien wordt er altijd voetbal uitgezonden. Door de locatie is het een prima café voor een middag of avond voetbal kijken waarna je daarna direct naar het strand of een van de nachtclubs in de buurt kunt gaan.

Deze foto van Rembrandt Cafe is beschikbaar gesteld door TripAdvisor


Adres: Carrer de la Marina 20, 08005 Barcelona



Bar Amsterdam is een gezellige bar gelegen op de Carrer de Aragó met een echte Hollandse uitstraling. Ook hier kun je terecht voor een goede pot voetbal met een lekkere Heineken en een Hollands broodje kroket. De bar is bekend bij de meeste Nederlanders in Barcelona, dus de kans is groot dat je hier een aantal andere Nederlanders tegen zult komen. 


Adres: Carrer de Aragó 305, 08009 Barcelona



Ben je in een van deze twee bars geweest of weet je nog meer bars, cafeetjes, of restaurants met een Nederlandse tintje, laat het ons weten!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten