dinsdag 15 mei 2012

Watersporten in Barcelona

Barcelona ligt direct aan de zee met in de zomer lekkere temperaturen en is daarom de ideale bestemming om een aantal watersporten uit te oefenen. Hier een aantal suggesties:

Kajakken: Kajakken is een ontspannende en makkelijke manier om intens te genieten van de Middellandse zee. Je kunt zelfs ook enkele grotten ontdekken! Peddel lekker rond en kleur ondertussen bij op de Eskimo traditionele Kajak. 55 euro voor een verhuur van 3-4 uur.


Jet Ski: Ben je een echte snelheidsduivel? Dan is het huren van een Jet Ski waarschijnlijk wel iets voor jou. Zonder meer de coolste manier om van de Middellandse zee te genieten. Prijs: 115 euro voor 1 uur (30 minutenn op het water zelf)





Catamaran: Catamaran zeilen is zonder twijfel de meest avontuurlijke en spectaculaire vorm van zeilen. Deze boot heeft de mogelijkheid om flink wat vaart te maken dus bereid je maar voor! Ondanks dat is Catamaran zeilen toegankelijk voor iedereen en meezeilen is natuurlijk ook altijd een optie. 2 uur zeilen (1 uur op de zee) voor 80 euro.

Windsurfen: Voor de actievelingen onder ons is windsurfen een leuke wintersport. Krijg deze sport onder de knie en je zult genieten van de actieve Middelandse zee. Een beetje armspieren en conditie is wel een vereiste! 90 euro voor 2 uur windsurfen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten