dinsdag 8 maart 2011

Shoppen in Florence

Voor de winkelliefhebbers onder ons is het natuurlijk een uitdaging om eens ergens anders te gaan winkelen dan in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Breda. Voor de nieuwste mode en laatste trends moet je echt in Florence zijn!
Florence heeft het allemaal, je krijgt er namelijk ook een gratis stukje cultuur en kunst bij. Want tijdens het winkelen in Florence kom je langs allerlei kunst en architectuur.

Florence
Hier enkele highlights voor je shop tripje naar Florence

Check Oh-Florence voor voordelige en comfortabele accommodaties

* Mercato Centrale in San Lorenso. Hier vind je veelal eten en winkeltjes met souvenirtjes. Voor een heerlijke of vroeg diner kun je hier prima terecht! Ook kun je hier overal gratis eten proeven bij verschillende kraampjes verspreid over het centrum.
* Marcato Nuovo: bekend onder het motto low –cost High fashion. Voor een goede prijs koop je hier topmode! Leren Italiaanse jasjes hebben ze hier in overvloed. Vind je het toch nog een iets te duur? Onderhandel! Dat lukt hier namelijk gegarandeerd, want de verkopers hier vinden dat heel leuk om te doen.
* Ook leuk voor de dames onder ons (of voor de mannen die hun vrouw willen verrassen) de Pharmacy of Santa Maria Novella a Vie Delle Scala. Hier hebben ze het grootste aanbod aan parfums, verzorgingsproducten, cosmetica, crèmes en noem het maar op.
* Veel mensen kennen Florence om haar Ponte Vecchio. Een van de top bezienswaardigheden van deze Toscaanse hoofdstad. Maar wat veel mensen nog niet weten, is dat je er fantastische sierraden en juwelen kunt kopen.

Florence by Chris Yunker

In Florence zijn veel topmerken zoals Gucci, Ferragamo en Versace. Laat jouw budget dit niet toe? Geen zorgen, er zijn tal van andere winkeltjes en marktjes waar jij je slag kunt slaan! Ook kun je 30 minuutjes van Florence in de bergen van Toscanië je inkopen doen. Hier ligt namelijk een outlet centre The Mall, voor de topmerken met soms wel 60% korting.

Verbreed je ´winkel horizon´ en ga naar Florence om er tip top uit te zien. Loop voor op de rest van Nederland en plak er een leuke vakantie of stedentrip aan vast. Want geloof mij, Florence heeft nog meer te bieden dan alleen winkelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten